VampireDiaries
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vámpírnaplók szerepjáték

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Kattintsatok értünk mindennap!
 FRPG Top Sites - Magyarország
Wanted!

Jeremy Gilbert

Alaric Saltzman

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
Márciusi hónap karaktere
Tatia Petrova
Holdnaptár
CURRENT MOON
Staff
Damon Salvatore
Elena Gilbert
Alexis Delacroix
Tatia Petrova
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (43 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 4:36 am-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Avarian Világa FRPG
Jamie Anderson Icon_minitimeSzer. Okt. 09, 2013 1:23 pm by Vendég

» Vicious - The Secret Circle & The Vampire diaries
Jamie Anderson Icon_minitimeCsüt. Május 16, 2013 10:12 pm by b.

» Hell's refuge
Jamie Anderson Icon_minitimeSzomb. Május 11, 2013 6:45 pm by Vendég

» Emalia Izrathe
Jamie Anderson Icon_minitimeSzer. Május 08, 2013 6:50 pm by Emalia Izrathe

» Emalia Izrathe
Jamie Anderson Icon_minitimeHétf. Május 06, 2013 12:54 pm by Elena Gilbert

» Salvatore ház garázsa.
Jamie Anderson Icon_minitimeVas. Május 05, 2013 10:05 pm by Tatia Petrova

» Noctis Parvulus
Jamie Anderson Icon_minitimeSzer. Május 01, 2013 2:06 pm by Vendég

» James Yarrow
Jamie Anderson Icon_minitimeSzomb. Ápr. 20, 2013 9:41 pm by Tatia Petrova

» A ház, nappali, szobák . .
Jamie Anderson Icon_minitimeSzomb. Ápr. 20, 2013 8:13 pm by Heather Keighley

Jamie Anderson

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Jamie Anderson
Ember
Ember
Jamie Anderson

Hozzászólások száma : 85

Jamie Anderson Empty
TémanyitásTárgy: Jamie Anderson   Jamie Anderson Icon_minitimeSzer. Márc. 20, 2013 4:02 pm

Jamie Anderson
Becenév:
Jam, Jamie
Faj:
Ember
Kor:
17
Play By:
Katie Cassidy
Szeret; nem szeret!
Szeretek olvasgatni, zenét hallgatni, kissé magányos típus vagyok. Utálom ha hazudnak vagy kihasználnak.
Személyiségem!
Kissé naiv, és kedves vagyok, de azért kinyitom a számat, de kerülöm a konfliktusokat.Két darab tetoválással rendelkezem, egy a hátam közepén a gerincvonalamon lévő virág és egy „Hope” felirat a csuklómon.

Külsőm!
Szőke hosszú hajam van, alacsony vagyok 156 cm magas vagyok kék szemeim vannak.

Történetem!
Minden ugyan úgy kezdődött, mint az elmúlt napokban. Csörgött az órám, álmosan nyitottam ki a szemem mikor rá pillantottam 9:10 volt.
- Ez nem lehet!- kiáltottam fel és kiugrottam az ágyból. A mai tusolás elhalasztva, inkább csak mosakodom. Megmosva a fogam és az arcom összefogtam szőke göndörkés hajamat és egy szalagot masnira kötve a fejem tetején futottam le a lépcsőn.
- Anya, elkéstem!- mondtam mikor leértem a konyhába kissé megszédültem. Elfelejtettem, elfejtettem, hogy anya meghalt. Úgy éreztem magam, mint aki gyomorszájon vágtak. A saját anyám halálát elfejteni ki képes? Csak álltam és néztem a részvétnyilvánító lapokat és a becsomagolt ételeket az asztalon. Apa szomorúan nézet rám és csak a kezembe adta a reggelimet.
- Kicsim, szombat van. Menj, pihend ki magad. - mondta megtörve és felment a dolgozó szobájába. Az elmúlt 4 napot ott tölti. Mióta meg volt a temetés apával alig beszéltünk. A tányéromat szorongatva ültem le a konyhába és alig ment le a torkomon az étel. Inkább a mosogatóba raktam és leültem a tv elé. De ez sem kötötte le a figyelmem. Úgy döntöttem nem hagyom sajnáltatni magam. Túl sok volt a megvető nézés, az állandó szánakoztatás, hogy félárva lettem. Az iskolában nem tudtam megmaradni, a tanárok úgy bántak velem mint egy porcelánbabával. Nekem nem erre van szűkségem, kerek egy hétig nyaggattam apát mire beleegyezett. Így belevetettem magam a városi életbe. Az iskolába átiratkoztam egy másikba. Apától nagy nehezen megkaptam a kocsimat és egy másik városba kezdtem új életet, azzal az feltétellel ha minden nap haza járok. Ez azért már annyira nem tetszett, hogy még 17 évesen is magához akar láncolni. Bár megértem, anya meghalt és most én vagyok az egyetlen kincse. Kicsit pufogva de belementem én is. Így kötöttem ki Mystic Falls-ban.
Vissza az elejére Go down
Alexis Delacroix
Boszorkány
Boszorkány
Alexis Delacroix

Hozzászólások száma : 79

Jamie Anderson Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jamie Anderson   Jamie Anderson Icon_minitimeSzer. Márc. 20, 2013 4:36 pm

Elfogadva
Üdv nálunk Smile
Azt hiszem erre mondják, hogy rövid, de tömör. Semmi hibát nem találtam benne. Sajnálom az anyukádat, de remélem, hogy sikerül barátokat szerezned. Foglalj avit és titulust, utána keress játszórásat. Jó játékot! Smile
Vissza az elejére Go down

Jamie Anderson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jamie Anderson

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
VampireDiaries :: Minden kezdet nehéz :: Emberek-
Ugrás: