A barátokat, a pihenést,és azt hogy a családjával van. Szereti a jó motrokat, autókat, és a vért inni. Persze csak Ripperként, emberit. Nem szereti ha parancsolgatnak neki. Nagyon nem bírja ha Damon az agyára megy neki és a Klaussal való összecsapásokat sem.
Személyiségem!
Stefan egy barátságos, jóakaratú, segítőkész vámpír. Mindent megtesz a barátaiért, és a szeretteiért, még Damonért is. Nem mutatja, de ha valami történne a testvérével és megtudná, hogy ki tette vele azt amit, akkor gondolkodás nélkül neki esne, akár erősebb, akár nem. Lényegében szeret segíteni a barátain, ha ez gonddal is jár neki, akkor is kitalál valamit, hogy segítésen.
Külsőm!
Kidolgozott, izmos testalkat. Barna szem, és barna haj jellemzi külsejét is. Szeret ingbe, és farmerba járni, ehhez már hozzátartozik a fekete bőrkabát is. Néha viszont sportosan is fel van öltözve. Egy tetoválás van karján.
Történetem!
Chichago! Nemrég értem ide Klaussal, aki hát egyből adott valami feladatot. Nem is tudom hogy miért pont most kell idejönnöm, mikor más dolgom is lenne. De hát kit érdekel? A feladatom az hogy egy vérfarkast vigyek el neki, és kiderítsük hogy hol vannak a többiek. Nem kellett sokat várnom, az éjszaka sötétjében, mikor is megjelent a bár előtt az alak. Elé suhantam.Hova,hova ilyen sietősen barátocskám?Szerintem a mai italozás elmarad, ha nem bánod. - fogtam meg karját, és húzni kezdtem de nem igen jött velem. Ellenkezett, és behúzott egyet.- Látom nem értesz a szép szóból, de akkor majd én megtanítom neked azt, hogy amit én mondok, azt kell tenned! - mondtam dühösen, és megharaptam nyakát, majd előszedtem a zsebemből egy kis farkasfüvet, és a sebbe nyomtan neki. Üvöltött, már az emberek is azt nézték hogy miért üvölt, de hát amit kell, azt meg kell csinálni. Egy ütésből kiütöttem, és a vállamra tettem, majd elindultam vele oda, ahova Klaus mondta.Visszavittem Klausnak, ahol ő már várt rám.-Itt a vérfarkasod, elég nagy zajt csapott de hát lenyugtattam őt. -sóhajtottam - Szép munka volt Stefan, de úgy gondolom hogy lehetne a tied a megtiszteltetés, hogy kiszeded belőle a rejtekhelyet. - mondta. De kicsit ideges lettem, hogy minden nyamvadt feladatot rám bízott. A vérfarkas fölkelt, közben a székhez láncoltam, és egy apró tőrt, belemártogattam a egy pohárral teli farkasfűbe, amit felitattam vízzel. Elkezdtem őt kínozni, de akkor sem válaszolt a kérdésekre. Bedühödtem, és eltörtem a nyakát. Természetesen utána megkaptam a Klaustól a "jutalmat" de hát ha egyszer valaki értetlen, akkor ezt érdemelte.
Tatia Petrova Ősi (eredeti) vámpír
Hozzászólások száma : 107 Join date : 2013. Mar. 17. Tartózkodási hely : Mystic Falls
Stefan *.* Nagyon örülünk, hogy te is megérkeztél. Külső, belső rendben volt, az szj-s példád pedig nagyon tetszett. Ha szeretnél titulust, irány a foglaló. Jó játékot az oldalon!